måndag 14 januari 2019

Badrum bad och värme

Badrummet blir ett allt viktigare rum. Ett snyggt och välutrustat badrum är en oas att koppla av och njuta i. Vi ritar ditt nya badrum i 3D utifrån dina idéer och önskemål och bygger det professionellt och säkert. Vi renoverar och monterar ditt badrum till fastpris.


Vi ger dig ett fast pris på produkt och installation.

Och hemleverans, rivning, montering, bortforsling och trygghetsförsäkring ingår. Det är vad vi kallar komplett. Vi hjälper dig med finansiering av ditt nya badrum , värmesystem eller . Kanske är det dags för en totalrenovering av ditt badrum eller byte av handfat eller toalett? Ett välplanerat, vackert inrett badrum är ett härligt ställe där du kan koppla av själv, eller kanske ta ett dopp i skumbadet med barnen.


Besök oss och bli inspirerad i vår. Vi har allt du behöver för. Komplett badrum på kvadratmeter med kakel och klinker eller .

Hemleverans , rivning, montering, och bortforsling ingår. Går du i tankar på att förnya ditt badrum ? Låt dig inspireras, få tips och råd och låt din dröm bli verklighet . I butiken har vi monterat upp några förslag på badrumsinredningar. Hittar ni inget som passar tar vi gärna fram ett förslag som passar just dina behov och . Oras är företaget som var först med beröringsfria produkter, vilka kan spara upp till vatten- och energiförbrukning och är mer . Här har vi samlat det allra senaste på marknaden inom badrum , kakel, . Idag är vi en mycket välsorterad butik som säljer allt från kompletta badrum till minsta lilla VVS-artikel. Upptäck massor av aktuella erbjudanden och rabatter på Bad och Värme i Malung! Vi är specialiserade på installation och inredning till badrum ! Rör-Anders installerar alla olika typer av energianläggningar som t. I vår butik hittar du allt till ditt badrum under ett och samma tak.


Trygghetsförsäkring på alla kompletta badrum vi bygger. Här hittar du ALLT inom bad , värme och energi. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.

Ulrica och Pelle i Bollnäs hade funderat på att renovera badrummet i många år. SPARAR ELLER SLÖSAR DU MED DIN VÄRME ? WC-stol, renovera hela badrummet eller se över ditt värmesystem så är vi rätt företag för dig. Vi säljer all inredning du behöver till ditt badrum ! Välkommen till VVS-butiken Lindsdals Rör.


Planerar du att renovera badrummet och söker badrumsinredning?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg