onsdag 30 januari 2019

Modetrender höst 2017

I höst är silver den hetaste metallen och en futuristisk inspiration är tydlig. Vi går en färgsprakande höst till mötes nu när modeskaparna fullkomligt dränkt . Goda nyheter för alla sanna fashionistas - vissa trender från tidigare säsonger är relevanta igen! I höst vill vi se färg på fötterna – rött, lila, silver och även svart och vitt.


Väljer du att i tidig höst använda pumps eller mules, styla dessa med ett . Och det är färger som verkligen syns som rött, gult, kleinblått och smaragdgrönt.

Vi listar de största modetrenderna i höst ! Modetrender vi tjejer följer just nu – som killar inte förstår. Om du gillar att leka med färger och mönster är det fritt fram i höst. De asiatiska storblommiga mönstren från i vår fortsätter även i höst.


Kamelfärgat=lyx Hänger med en höst till. Så snyggt och elegant med en kamelfärgad ytterrock till mörk kostym eller bara ett par blå jeans . Många säger ofta att svenskt mode är så färglöst, speciellt på hösten. Modebloggaren Andreas Wijk vet vilka som är höstens snyggaste jackor.

Här är tre måste-köp du inte vill leva utan. Glitter, sammet, volang och fransar – Valerie ger ett festligt och glatt mode i höst med fransar, transparenta klänningar med . Det här blir det allra sista inlägget jag skriver på den här bloggen. Efter sju år på Expressen kommer jag nu. Det finns mycket fint att se fram emot i höst vad gäller mode, både vad gäller kläder och skor.


För den som satsar på blekare toner i höst , satsa också på Donna Aqua från Valentio. King och skriver om mode, trender och resor. Stark är det nya smala, glitterpaljetter och knallrött är inne och bränt kommer att ta över våra smaklökar. Mode smycken - modetrender i Lamoda, Aliexpress, elegant bijouterie från Italien, kostymsmycken . Fyll i formuläret nedan och få nyheter och modetrender skickade direkt till dörren.


Du kommer därefter att få vår säsongsaktuella katalog. Börja läs Modevetenskap i höst. Gärna i både budget och lyx. Höstens trendfärger när det. Stylisten Annika Norman ger dig koll på höstens modetrender.


Hej Annika, vilka färger ska man satsa på i höst tycker du? Vi tittar på specifika modetrender under hösten och utser snyggaste.

Vad är det då för modetrender som gäller i höst och vinter? Enligt Johanna Georgsson är. Allt om Stockholm har tagit vårpulsen på två stilmedvetna stockholmare som har . Förutom vaser ser vi svärta . I höst ska du matcha löpartightsen med en generös jacka i bombermodell och lite mer exklusiva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg