fredag 10 augusti 2018

Hålsåg trä 200mm

På BAUHAUS hittar du ett enormt sortiment med hålsågar för trä , metall, gips, plast, stål och andra hårda material. En serie hålsåg för trä , med olika dimensioner från Ø mm till Ø 1mm. Bord Och Bänkset I Massivt Trä. Sågar i trä , gips, plast och lättmetaller. En perfekt hålsåg för upptagning av hål i trä , gips, plast, stål och lättmetall.


Passar till flera hålsågar med olika diameter.

Med dimensioner anpassade för uppsågning av hål i väggar och skivor, för apparat-, kopplings- och takdosor. Dessa hålsågar är rekommenderade för gips, trä , lättmetaller och plast. Tänder i höglegerat snabbstål (Bi-metall) Variabel . Här hittar du hålsågar och hålsågsset för att du enkelt ska kunna ta hål ibland annat trä , plast, stål och andra hårda material. I vårt stora sortiment erbjuder vi . Jag modifierade den genom att byta stålet till ett längre så kunde jag borra 200mm. Användningsområde Multihålsågen är speciellt utformad för trä - speciellt grovt trä , laminatbelagda.


Skär mer än ggr snabbare än traditionella hålsågar och har oöverträffad livslängd. Hålsåg , Hårdmetall, 2mm.

För skärning i stål, rostfritt stål, trä , metall, plast och gips. Avsett för: Torrborrning i trä , puts, lättbetong, mjukt tegel. Centrerborr, 2mm långt, för installationsborr. Morse hålsågar i bi-metall för metaller, trä och. För upptagning av hål i trä , hårda och porösa plattor, gipsskivor, plast och liknande material.


På grund av den höga slitstyrkan hos Matrix II stål är dessa hålsågar idealiska för håltagning i svårt och hårt material såsom rostfritt stål och syrabeständiga stål samt mjukare material såsom trä. Borrsats för trä , metall och betong. Kapacitet Trä 200mm , Metall 20mm. TALLRIKSVENTIL 2PLAST 200MM. Centreringsborr för HSS bimetals hålsågar bi-metallhålborrar ( trä ) 75mm.


Snabb leverans, öppet köp i dagar och fantastiska . För bladlängder på 3mm, 2mm och 1mm. Sågarna kan användas i stål, gjutjärn, metall, koppar, trä och annat material. Skivans Diameter: 200mm Skänkelns Diameter: 300mm. Med spår 2mm c-c för rör och värmefördelningsplåt. För radiefräsning i trä , plast, aluminium m. För metall, trä , betong, granit, tegel keramik och sandwich.


HÅLSÅG BI-METALL 140MM LUNA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg