onsdag 25 juli 2018

Påkörningsskydd pelare

Skyddar stolpar, pelare och balkar. En effektiv lösning för skydd av dina stolpar och pelare. En perfekt lösning när du inte kan borra hål i underlaget. EABs olika modeller av påkörningsskydd är framtagna för att skydda lagerinred- ning, väggar, pelare , elskåp etc mot.


Mindre kollisionsskador genom påkörningsskydd-pollare. Det nya skyddet skiljer sig helt från konventionella påkörningsskydd av.

Köp online eller ring oss för personlig service! Påkörningsskydd för pelare Manutan - Vi har låga priser, snabba leveranser och minst års garanti. Vi erbjuder kraftiga och stabila påkörningsskydd för High Traffic områden. Infästning: Expanderskruv M12x100. Storlek anpassas för specifik pelare.


Nätauktioner varje dag med objekt från alla branscher. Modulskydd som förhindrar skador på stolpar, pelare och kolonner. Tillverkat av stötbeständig plast.

Detta stolpskydd kan enkelt måttanpassas tack vare . När du vill skydda väggar och pelare , blockera arbetsytor eller bara dölja gamla skador fixar du det snabbt och lätt med CartGuard Vertikal från McCue. Extrem starka påkörningsskydd av stålprofil monteras direkt på golvet, . Lämplig som skyddsmatta i industrilokaler och fordon av alla slag. Kan även användas som påkörningsskydd på väggar och pelare.


Passar som skyddsmatta i industrilokaler, på hyllor, arbetsbänkar, diskar etc. Pelarskydd är det ultimata skyddet för pelare och ger aktiv och passiv säkerhet. Vid en kollision får du i bästa fall endast en. Vanliga metallskydd som skruvas eller svetsas fast . De påkörningsskydd av runda rör är som standard tillverkade av handelstub. Säkrar extra viktiga eller ömtåliga an- ordningar (t.ex. pelare , rörledningar, byggnadsdelar).


Som påkörningsskydd användes själva betongväggen eller en . Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Pelare till Grenställ för långgods - Alltid snabba leveranser, fraktfritt och minst års garanti. Weland påkörningsskydd i stål kan användas som skydd.


Golv och väggbeklädnad i hissar, bilar, truckar mm. Trappor och påkörningsskydd. Dessa konstruktionstyper minimerar antalet pelare i parkeringszonen för parkeringshus .

Hydraulisk lyftpelare med ett driftsäkert hydraulaggregat. Enkla men funktionella pelare avsedda att användas till det stora utbudet av trafikbommar och vägspärrar som Automatic .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg