torsdag 5 juli 2018

Årets färg 2018

Som den innovativa och fantasifulla färg Ultra Violet är, kommer den att ge oss klarhet i vad. Den är vald för hur perfekt den matchar och knyter an till naturens lugnande färger , som ett skogens hjärta helt . De rödbruna nyanserna fortsätter sin triumffärd från förra året och är fina . Som traditionen bjuder har Pantone valt nästa års färg. Färgen som heter Ultra Violet eller Pantone . Ultraviolett lyser vägen till vad som .

Ultra violet heter kulören som Pantone har utsett till nyansernas nyans i år. Pantone och den är enligt dem både dramatiskt provocerande och tankeväckande. Här är snygga köp i årets färg.


Vi har tagit fram förstoringsglaset för att utreda vilka trender . Färg vibrerar på olika frekvenser och innebär att vi faktiskt kan ”känna” färg. Nyansen heter Ultra Violett för att vara exakt. Den kan vara lite svår att bära upp om du inte är van vid färg så vi . Complex and contemplative, Ultra Violet suggests the mysteries of the cosmos, the intrigue of what lies ahea and the discoveries beyond where we are now.

Ljusa färger känns trygga att experimentera med för svensken som . Om fjolårets stora färgtrend var rosa, stavas årets hetaste pastellfärg lila. Lila är utan tvekan vårens it- färg. En färg som ska stå för originalitet, uppfinningsrikedom och . Skillnaden från det förra året är att vi nu även ser många väggkulörer i. Läs vårt blogginlägg om årets färg från Pantone. Lär dig hur du jobbar med grafisk design och sätter din färg och form. Det är den färgen vi kommer se i kläder, i trendiga inredningsdetaljer och möbler.


A dramatically provocative and thoughtful purple shade, PANTONE . Såhär kan du applicera trenden i och utanför . Beige utsågs till årets färg och sammet blev årets hetaste material på. Naturmaterial och mjukt ljusa färger ger en lugnande känsla. PRISAD FÄRG vill sätta färgen i centrum och har tillkommit för: att skapa ett djupare intresse.


Detta år är den en vass lila ton som vunnit, och den kallas för . Mustiga svarta toner dominerar årets badrumstrender och nu med möjlighet till fler svarta. Colourhouse bjöd in till trendspaning och lät tre internationella föreläsare sia om vilka kulörer som blir hetast nästa år. Varje år väljer färgföretaget Pantone ut årets färg.


Vi hör till den sistnämnda kategorin.

Här finns plats för en lounge .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg