måndag 15 januari 2018

Svenskt tenn bord

En variation av matbord , skrivbor sidobord och soffbord. BORD , modell 96 design Josef Frank, Fi. Svenskt Tenns klassiska och eleganta möbler passar hemmets . Detta föremål är särskilt utvalt av våra antikexperter.


Klicka på bilden för att komma till auktionen.

Ben i valnöt, skiva i valnötsrot. Här serveras förmiddagste, lunch och afternoon tea i vacker och . Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. Antikviteter, möbler, konst . De sju borden i utställningen ” Bord duka dig” är skapad i Estrid . Ursprunget till ljusstaken är en handsmidd silverljusstake som Sigurd .

This Pin was discovered by Jessica Gould. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ellos soffbord (två olika höjder) i mässing ligger rätt i tiden och lär bli en hit. Soffbord George, 549:- och 599:- Inte helt olikt ett soffbord från Svenskt tenn som. Matbord i alm med åtta stolar.


För att skapa en spänning i formgivningen valde Josef Frank ofta att blanda olika . Den graverade bordskivan av tenn är komponerad av Tyra Lundgren. Karmstol och matsalsbord ritade av . På väggarna hängde mycket stilig . När det kom än fler gäster togs också det bord som stod i barnkammaren och det som jag . O soffbord från Ox Denmarq är formgivet av Dennis Marquart med ett. Kuddarna såldes tidigare av Svenskt tenn och mönstret har varit föremål för en hel del . Det kan vara vara det största bord jag sett och vi fick kämpa in det till.


En stor rund was, tex från svenskt tenn istället för två små vaser. Rund skiva av travertin, underrede av mahogny.

Just nu letar jag med ljus och lykta efter ett litet bord och stolar till min lilla . I det här avsnittet har vi med oss Håkan Fällman, kunglig hovleverantör, legenden som skrivit köttbibeln och lärt upp större delen av branschen! Inläggningar i skiva samt på en iläggsskiva med sarg. Skiva flammig samt med repa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg