torsdag 11 januari 2018

Sälj dina ädelstenar

Vi köper även gärna dina lösa stenar, både certifierade och ocertifierade, om det skulle vara så att du har några liggandes hemma. Om du äger lös ädelstenar, de är samlar sannolikt damm på baksidan av ditt. Om du inte vill sälja dina ädelstenar för att en guldsme ta högkvalitativa foton av . Vi lånar på diamanter i alla möjliga vackra slipningar, men även också på andra ädelstenar.


Cata är den perfekta plattformen att sälja Ädelstenar online. Fyll i dina uppgifter för att registrera dig som säljare.

Om du går i tankarna att designa ditt eget smycke kan det vara en bra idé att köpa lösa ädelstenar för att sedan sätta ihop smycket hos en guldsmed. Vi tar emot dina guldsmycken och ger dig ett riktigt bra pris. Sefina belånar också extra för diamanter samt vissa färgade ädelstenar och tar dessutom hänsyn . Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Om du fortsätter använda webbplatsen samtycker du till detta.


Innan du säljer dina ärvda eller gamla guldsmycken ska du tänka igenom följande punkter: ♢ Finns det diamanter eller andra ädelstenar av värde i ditt smycke? Med nästan års erfarenhet av den svenska guldmarknaden så är vi en ledande aktör som lever på vårt rykte om att betala bra och rättvist till de som vill sälja. Bixbit hjälper dig släppa stressen och ökar din självkänsla.

RIDDGEOm oss - Rubiner Safirer Diamanter Smaragder Ädelstenar Mineraler Specimen. Sälj dina ädelstenar - Hur man säljer lös ädelstenar Annonsera gratis på Fyndtorget. När du gör en värdering av dina smycken investerar du även i kunskap som i slutändan gör att du kan få rätt pris när du säljer dina smycken. Vid denna genomgång av dina smycken tittar vi även på värdet och kvalité på eventuella ädelstenar i smycket. Tavex köper begagnat guld till marknadsledande priser.


Våra specialister avgör finhalten på dina guldsmycken och ger dig ett pris. Du kan sälja guld i form av s. Värderingen av ädelstenar sker i Guldcentrums butik i Malmö. Om vi själva smälter det eller säljer det vidare. Eller om vi säljer smycket som second hand.


Du får komma hit så får vi titta på dina smycken och . Juli och önskar er alla en god sommar! Denna hemsida använder cookies för att förbättra din upplevelse. Skall du sälja guldringar skall du kontakta oss, vi betalar bra för de guldringar du vill sälja ! På Mina sidor här på Guldbrev.


Det är känsligt att sälja gul det är svårt veta om man får rätt betalt för. Om ett smycke är försett med ädelstenar kan det vara värt att ta vara på . Hur och vart kan man sälja diamanter, självklart på ett lagligt vis.

Var dina morföräldrar stortjyvar? Sälj Guld Eller Silver Över Disk , Ingen värderingsavgift och omedelbar utbetalning. Dessutom undersöker vi dina diamanter med en diamantmätare.


Din sökning i Kungälv gav ingen träff, därför har vi utvidgat sökområdet. Köper och säljer gul klockor och ädelstenar. Gäller några särskilda skatteregler om du säljer begagnade varor till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg