tisdag 30 januari 2018

Rengöra soffa bikarbonat

Men det är inte bara köket du kan rengöra med bikarbonat. Toalett och kakel gör du lätt rent med en fuktig trasa och bikarbonat. Badkar och handfat bör först . Bikarbonat – sätt att städa med bikarbonat (billigt och effektivt).


Använd bikarbonat för att rengöra termosar och andra behållare som är . För att rengöra ytor i kök och badrum så strör du bikarbonat på en fuktig trasa och torkar av.

Skölj därefter rent med vatten. Testa att använda det till kaklet, badkaret, . Behöver du hjälp med att rengöra soffa ? Vi ger dig smarta städtips som gör soffrengöringen enkel och effektiv. Häll bikarbonat på madrassen innan du normalt borstar av den.


Att tvätta stoppade möbler kan . Här hittar du tips och råd för att städa med bakpulver och rengöra med . Vanlig ättiksprit man kan köpa i vilken matbutik som helst, likaså bikarbonat.

Jag har också använt metoden för att få bort gurkmeja från en vit soffa , tvättade . Att rengöra saker som diskbänk, handfat och spis kräver ofta någon form av. Vi har en soffa med divan, i kraftigt tyg. Det är inte avtagbart, tyvärr. Vi valde visserligen ett tyg i mörkgrått, lite. Hur får jag rent madrassen efter kiss?


Bakpulver tar bort smutsen - Bostad - Corren. Märtha: Hur kan man lätt rengöra silver? Marlene Eriksson: Man gör en pasta på bikarbonat , potatismjöl och . Rengör med ättika och bikarbonat. Du kan göra en rengöringsmassa själv av ättika, hett vatten och bikarbonat. Hur gör jag rent kröken på toaletten, jag har prövat . Häll på rikligt med ättiga, strö över bakpulver.


Låt blandningen fräsa och torka sedan av med fuktig trasa. I denna artikel kommer vi att berätta för dig hur du kan rengöra hemmet med bikarbonat. Strö bakpulver på din soffa och låt sitta i minst tjugo minuter.


Om du vill att djupt rengöra den, blanda i en torr matta renare.

Det svåra med att rengöra ett badkar är att komma åt överallt och inte minst. Prova här att spola med hett vatten, en-fjärdedelskopp med bakpulver och ml. Varje kvinna borde veta dessa knep med bakpulver. Använd pasta med vatten och bikarbonat för rengöra de envisa fläckarna på kläderna .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg