torsdag 22 juni 2017

Täckkåpa tak

Täckkåpa för att dölja kontakter i taket. Kallas också blindtakkåpa och passar de nya takdoslocken. Höjd mm Diameter 110mm, Vit härdplast. Den vita försvinner på ett vitt tak.


Sätts på lampkroken och kläms fast mot taket.

Information om elinstallationer i hemmet . Ett perfekt tillbehör om du behöver flytta din takkrok För att dölja hål till takdosa. Exempelvis om du har ett takuttag med krok som du vill täcka . Med vår täckkåpa Hide kan du enkelt dölja sladdar och hål i taket. Det är en fiffig lösning om du vill dölja. Fantastiskt smart och enkel att använda för att dölja sladd och uttag i tak. CableCup Hide - blindkopp eller täckkåpa för lampkontakter.


På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt.

Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris. På Rusta hittar du bordslampor, tak - och fönsterlampor och mängder av dekorationsbelysning . Hjälp en novis: Jag har satt upp en krok i taket för att flytta på min taklampa. Men, efterssom sladden nu går längs . Se Ventiler och hitta ett stort utbud från Stoppventil på VVSochBAD. Enkel ring i svart bakelit som används som täckkåpa till… kr. Klassisk lampsockel i vitt porslin för montering på tak … 2kr.


Svart täckkåpa finns som tillbehör för kvadratiskt utanpåliggande utförande. Täcker tak monterade lamputtag. Lagerstatus uppdaterades senast: 24. MONTERING tak , vägg, nisch och pendel. KROKAR rynkbandskrok låg fingerkrok,.


Belysningstillbehör - Malmbergs Elektriska AB. Notera: Beställ SBB-A utanpåliggande box separat. Modellen går under namnet Honeycell , . Vill du ha fler lägger du till det i . Kondensor nersänkt i tak Hmodell.

Hyllor på väggar, Alt mellangolv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg