torsdag 22 juni 2017

Benkeplate valnøtt heltre

BENKEPLATER OG HYLLER I MASSIV TRE (PRISER INKL MVA PER LM ). Benkeplate i heltre eik grunnet med olje. Leveres med en B kvalitet overside og C kvalitet underside. I tillegg til å tilby et bredt utvalg av benkeplater i laminat og heltre kan Fibo også levere skreddersøm av benk på bestilling, ferdig tilpasset klar for montering.


Se vårt utvalg heltre benkeplater i ulike tresorter som eik, ask, valnøtt og bambus, med ulike overflatebehandlinger.

Platene leveres med postformet kant i radie. Handle raskt og enkelt på nett. En benkeplate i tre gir kjøkkenet en varm karakter. Våre treplater er naturligvis massive og vi velger alltid bare den høyeste kvaliteten.


Massivt tre er et naturlig . God kvalitet til lave priser. Amerikansk valnøtt har en hardhetsgrad på 42 det er en plate som er fra Nord Amerika.

Før den tas i bruk bør den oljes. Se utvalg av benkeplater i tre her. Jeg har sentgroende valnøtt , den er flott men jeg hadde aldri valgt det igjen. Jeg skal skjøte sammen to stykker for å få benkeplaten dyp nok. Lime de med tvinger, og bruker flattjern på undersiden.


Vi skal bygge hus, og lurer på Mano høyglans hvitt kjøkken fra Kvik! Skal i tilflle ha en stor koke-øy med vask og sitte plasser, med heltre valnøtt. EKBACKEN spesialtilpasset benkeplate , hvit høyglans, laminat.


KARLBY benkeplate , valnøtt. Våre standardplater i heltre kommer i tykkelse cm. Heltre tilfører innredningen. Når du skal velge benkeplate er det viktig å velge en som står i stil til resten av kjøkkenet. Hos MAXBO finner du benkeplater i høy kvalitet og i ulike materialer.


Limte hardtreplater med fingerskjøtte lameller – også kalt benkeplater – er. Corian er det perfekte materialet for en eksklusiv og sømløs benkeplate.

Leveres i oljet eik, leveres i tykkelsen mm tykkelse. Dette skyldes forskjellige vekstbetingelser . Har du en benkeplate i heltre finnes det heldigvis håp for hvordan du skal gi. Se vårt store utvalg av Epoq benkeplater i heltre her.


Tre er vakkert, og fargespekteret er enormt – fra helt lyst til helt mørkt. Slitesterkt materiale med en levende overflate som trenger jevnlig vedlikehold. Under finner du et utvalg av våre benkeplater i heltre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg