fredag 30 juni 2017

Asfalt tykkelse

Asfalt til alle bruksområder. NCC leverer asfaltprodukter som passer for alle typer gater og veier, fra de minste gangveier og opp til motorveier. Noen enkle anbefalinger når du vurderer å bestille asfalt til din gårdsplass eller innkjørsel.


Videre bør forbruk ( tykkelse ) og massetype oppgis, f. HANDBOK UTLEGGING AV ASFALT.

Hvilken tykkelse brukes når dere legger gårdstun, parkeringsplasser og. Hvor lang levetid har asfalt ? Hvordan skal jeg klargjøre før dere legger asfalt ? Kravet til tykkelse gjelder også ved funksjonskontrakter når dekket skal bidra til . Grunnforhold og underlag for asfalt er avgjørende for et varig og godt resultat. Du må ta høyde for dette mot kantstein og garasjeport. Ugress og andre vekster må fjernes i forkant, og hvis du legger .

Har en gårdsplass med grus i dag som jeg ønsker å legge asfalt i, da jeg bla. Pris for asfaltering av Gårdsplass og Parkering er ofte billigere enn hva mange tror. Dette må man ta høyde for mot. For det første vil typen asfalt vil kunne påvirke prisen. De legger for tynt lag med asfalt.


De bruker halv tykkelse av det som er normalt, sier Schildger, og forteller at vanlig standard på norske . Både ansatte og daglig leder har lang erfaring innen asfalt bransjen. Uteplassen er ferdig preparert med kantstein. For deg som er lei tidkrevende vedlikehold på grusveier og gårdsplasser kan asfaltering være en god løsning. Med asfalt får du en overflate som er solid og . Normalt skal asfalten på en gårdsplass ha en tykkelse på - 5. Krav til dekkets type og tykkelse må vurderes i hvert enkelt tilfelle med hensyn til. Potmix reparasjonsasfalt er en asfalt masse for reparasjon av asfaltdekker og for.


Mengden av asfalt henger sammen med veiens form, den bredde og lengden. Det skal alltid fortannes i overgang mellom ny og gammel asfalt.

P åfør asfalt , tykkelse – 1mm (avhengig av belastning). A nbefalinger for utførende. O ppbygningen og toleransene til underlaget må være i samsvar med . Bør ikke avvike mere enn mm per meter.


Ta høyde for kantstein og garasjegulv siden asfalten har en tykkelse på ca cm. Kommer på befaring om ønskelig. Levering og utlegging av asfalt til toppdekke – pris per tonn - Levering og .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg