onsdag 14 juni 2017

Grön väggfärg sovrum

Grönt är den färg som vi är mest positiva till. När jag jobbade som marknadschef gjordes en studie kring förpackningar i England. I kulörtrenden Gröna Drömmar har vi tagit naturen till människan. Taket på bilden är målad med väggfärgen Pashmina i kulören Klorofyll från Gröna Drömmar.


Ett rum målat i en dämpa nedtonad naturlig kulör kan lätt upplevas som lite . Ett sovrum som utstrålar lugn och harmoni skänker också oftast god nattsömn.

Och här har färgen stor betydelse för hur rummet upplevs. Mildra detta känsliga ögonblick med en harmonisk väggfärg och en mjuk matta att sätta fötterna på så har. En dämpad blå, grön eller grå kulör är exempelvis fint och har dessutom en lugnade effekt, vilket gör att de passar extra bra för sovrum. Det är inte lätt veta att vilken färg man ska ha i respektive rum och det.


Visste du till exempel att du aldrig ska ha gult eller orange i ett sovrum ? När bloggaren Johanna Bradford målade sitt sovrum i en superfin grön färg var det snabbt många som tog efter. Nu är det en riktig klassiker . I ett sovrum där man vill skapa en harmonisk oas blir grönt perfekt som.

Flügger färg har ett stort utbud av färger och tapeter. Prova vår kulörväljare online och få hjälp med din inredning! Det finns få färger som är såväl lugnande som energigivande, men en blå eller grön väggfärg har just dessa egenskaper.


Beroende på vilken kulör och nyans . Skapa ett varmt och harmoniskt sovrum med hjälpa av lite färg. Här får du inspiration och idéer på hur du kan lyckas på bästa sätt. Själv tänker jag på väggfärger dygnet runt fortfarande haha.


Just nu är det sovrummet jag funderar på. Läs också: väggfärger som gör små rum större. Kalla grå toner har en större andel blått eller grönt i sig och passar bäst i utrymmen med . Då kan det vara en god idé att tänka ett varv extra kring valet av färg. Vilken kulör du väljer i vilket rum kan nämligen påverka både humör och . Det är ju en varm färg , som ger lugn och ro i sovrummet ,” förklarar. Som sista färg har Sofie tittat på den dammigt gröna eucalyptus-färgen.


Bloggarnas berömda färgkoder – här är väggfärgerna (ncs) alla vill ha! Färgkod Studioelwa Elin Wallin barnrum sovrum – Husligheter. I sovrummet är väggarna målade med kulören Lamp Room Grey från. Tusen tack till alla som delat med sig av hur denna fina gröna färg ser .

Då vill vi tipsa om Tant Johannas Gröna , den perfekta kulören när du letar efter något som livar upp ett rum och ändå passar ihop med de flesta andra kulörer .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg