onsdag 14 juni 2017

Öis kläder

IS har inför i år bytt leverantörer till Stadium och Nike. Ett avtal som innebär att ni supportrar har en jättechans att stötta ÖIS denna säsong. Få information om ÖIS och Balders Hage: klicka här och anmäl din e-postadress till Balders Hage!


Vit långärmad t-shirt med ÖIS gamla emblem. IS-nyheter hos Intersport Supporterstore på Gamla Ullevi.

Fotboll har delat Intersport Supporterstores foto. Välkommen till hemsidan för Örgryte IS Brottningsförening. Byxorna köper ni själva på Stadium Sisjön, fråga efter ÖIS - kläder så ni får rätt . Idag den april är de utprovning sv. Hej, jag undrar om det finns någon slags shop där man kan handla t. IS , IFK eller GAIS kläder till barn och bebisar.


Fredag juni är sista anmälningsdag för Världsungdomsspelen. Detta gäller faktiskt även för ÖIS -are… När tiden går ut kl 24.

Ni kan då testa och beställa ÖIS - kläder inför inomhussäsongen. Vi tar med vårt tält och några liggunderlag. Ta med rejält med varma kläder ! Så, kom till Gamla Ullevi och visa din lojalitet! IS VS GAIS Inferno Örgryte inferno-orgryte.


En så havererad dialog att den förs i offentlighetens ljus och där ni gör vår förening till åtlöje med era principlösa hål-i-huvudet-beslut, . Falkenberg var på besök på Gamla Ullevi. Ni som inte har fått - ta kontakt med mig Erica). Foto: Allbäck – ÖIS härförare på vägen mot allsvenskan. Vi ger dig råd om allt från hur du klär dig bäst i vinter till hur du kommer vidare.


IS och Frölunda Indians och det är endast hos oss du finner souvenirer från . Handla enkelt kläder , skor och sportutrustning online. Som GP tidigare kunde berätta får Öis klubbdirektör Pierre Edström. IFK Göteborg – och poserat i blåvita kläder innan säsongen var . Webshopen styrs och ägs av Intersport i ett samarbete med ÖIS Fotboll. Tanken är att spelare skall kunna prova kläder på ÖIS -gården men .

Höstderbyt ÖIS - GAIS, tisdag aug kl 19. Köper du på andra sektioner än till GAIS stöttar du ÖIS. Vi säljer också våra unika kläder och man kan även stötta föreningen ekonomiskt på olika sätt.


Vi utreder, men det är osäkert framöver, säger Öis läkare Lars Pettersson till GP. Då kommer man kunna sälja och fynda utrustning, kläder och annat. Utöver kortärmat och fotbollsshorts finns även långärmade varianter av tröjor och byxor för fotboll, så att du hittar rätt kläder för fotbollsträning oavsett årstid och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg