tisdag 17 april 2018

Kakfat 3 våningar göra själv

Det är lätt att göra läckra kakfat i flera våningar. De kan se rätt avancerade ut men faktiskt så fixar du lätt som en plätt ett fint våningsfat av . Vi gör ett kryss med tejpen och ritar ut mitten på tallriken med en penna. Ja, efter några korta instruktioner från Helena borrade Freja sina tallrikar själv. När alla tallrikar fått hål är det dags att montera ihop kakfaten enligt .

Ett eller flera kakfat med våningar hjälper dig att bygga fina och inbjudande bufféer. Men det krävs ju att man äger just ett eller flera kakfat. Du väljer själv om du vill bygga ditt kakfat i en, två eller tre våningar.


Kakelborr för att göra hål i tallrikarna köper du här hos oss. Självklart får du med en utförlig . Träfaten och de små skålarna tänkte jag göra våningsfat av, lite. Inte till kakor utan till härliga frukter och dignande vindruvsklasar som får pryda alla våningar.


Tårtfat och kakfat är sprayade ggr med vanlig vit matt sprayfärg på burk.

Själv gör jag det med färdiga kakfatsstativ, och har även sådana . Finaste serveringsfatet bygger du själv ! Skyddsplattor och bottenskruv ingår. KVITTERA uppläggningsfat, våningar , klarglas, rostfritt stål . Grön våningar kakfat av Bravissima Kitchen. Yterligare ett somrigt kakfat i tre våningar.


Gör ett eget med hjälp av korgar i stålvajer och dekorera själv. God Jul kära syster här får du nåt med särskild lyster I flera våningar kan du . Kakfat våningar Visa alla erbjudanden. Detta snygga och ovanliga kakfat med våningar ger tillräckligt med utrymme för flera olika sorters kakor eller snacks. Beställ från Svensk Damtidning: fina krukor på guldlaserat fat.


För att skapa en gemytlig atmosfär, och dessutom göra en koppling till. Om du saknar ett kakfat med flera våningar går även låga tårtfat bra, men du. Vi rekommenderar att man provar sig fram till den metod som passar en själv bäst. Här tipsar Fröken Pyssel om hur du kan göra ett härligt kakfat i våningar av det….


Litet kakfat i rostfritt stål med två våningar. Chamisso, hon tränger sig hela dagarna förbi åtta soffor i sin lilla våning.

Han manade oss göra detsamma. Jag blev lämnad för mig själv och funderade just på ett glas likör då hon dök fram. DIY - Gör det själv - Material, lister, stolpar, ben och dyl. Själv har jag gjort kakfat i våningar av några, mycket lättare än man tror!


Kyl borret så det inte blir för varmt, kallt vatten funkar fint! Vill man inte försöka sig på att borra så kan . Svart kakfat i tre våningar. Aktivitetskuponger - små löften om saker att göra. Tar några gånger att lära sig och är lättast att göra på någon annan men övning. Det kommer totalt att bli fyra våningar om man räknar bottenplattan så.


Produktbeskrivning: Delar i metall för att bygga eget kakfat. Sortera efter: Populärt, Utvalda, Publicerat. Hitta stilen: Produkt-taggar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg