tisdag 24 april 2018

Höj och sänkbart stativ

Höj och sänkbart stativ Dallas, med hjul i bakkant - Alltid fri frakt och års garanti. Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Elektriskt höj- och sänkbart skrivbord med rektangulär skiva. T- stativ med anti- collision som skyddar mot klämskador.


Lång slaglängd (6mm) för extra.

Kolla in Sveriges billigaste höj och sänkbara skrivbord här! Höj- och sänkbart skrivbor Vitt stativ och valnötskiva. Tre stativ med olika namn men som ingår i samma serie och som är tillverkade av gjutjärn. I dessa tider då allt skall vara elektrifierat har JG gått i motsatt riktning och tagit fram ett manuellt höj-och sänkbart stativ med vevfunktion.


Stativ Charlie Duo, silver 4mm slag. Variera = Vårt mest prisvärda tvåmotoria stativ med slaglängd 500mm. BEKANT höj- och sänkbara skrivbord och BEKANT skrivbord går att anpassa så att alla kan jobba bekvämt, både hemma och på kontoret.

Ett modernt skrivbord för alla kontor. Komplett elektriskt höj- och sänkbart skrivbord med mm bordsskiva. Bordet är särskilt idealiskt för uppställning i formationer t. MOTORDRIVET HÖJ- OCH SÄNKBART TV-. MOTOR-DRIVEN RISE- AND SINKABLE TV-STAND. Ett prisvärt och stabilt höj- och sänkbart skrivbord av hög kvalitet.


Det motordrivna stativet, tillsammans med den kraftiga bordsskivan, uppfyller alla krav som . Skrivbordet är utvecklat med användarvänlighet och design i fokus. Arbetsbordet kommer med ett . Ett bra höj- och sänkbart elektriskt bordstativ som passar bra som skrivbord på kontoret. Vi erbjuder en väldigt förmånlig garanti på hela år på våra höj. Fri frakt på ergonomisk kontorsstol online och konfer. Underlätta arbetet med ergonomiska stolar samt höj- och sänkbara skrivbord.


Box för montage av dator på stativet finns som tillbehör. Specialutförande kan offereras. Fällbar bordsskiva belagd med högtryckslaminat.

Den fällbara skivan gör att du enkelt kan stuva undan bordet. Det här examensarbetet har genomförts i samarbete med företaget ROL Ergo somkonstruerar och tillverkar motordrivna höj- och sänkbara. Vi har höj- och sänkbara skrivbord i mängder av olika utföranden. Har du redan ett bra stativ men en sliten bordsskiva? Klicka här för att gå till våra . Mycket robust höj och sänkbart stativ med bromsade hjul.


Finns i olika varianter för olika bordsstorlekar. Kskrivbord har en unik design. Välkommen in till Holmberg Partner! Inkl 2-pelarstativ eldrivet höj sänkbart med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg