torsdag 26 april 2018

Barpall

Barpall av mangoträ med dekorativ patinerad finish och sits med utskuret mönster. ZigZag barpall i vitlack från Hans K. Designad av Markus Johansson. Den runda sitsen har en förhöjd kant som är en snygg detalj och som också håller dynan . IKEA - BOSSE, Barpall , Lätt att flytta tack vare hålet i sitsen.


Massivt trä är ett slitstarkt naturmaterial.

Fiber Bar Stool är en barpall designad av Iskos-Berlin för Muuto. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Zigzag är en lätt och fin barpall i massivt trä.


Konsten att göra en kollektion handlar om . Rak, enkel och klassisk design, det får du i barpallen Hector. Den har en vadderad sits klädd i ett vackert grått tyg. Sitsen vilar på nätta svartlackerade metallben . S70-barpall med stativ i förkromat stålrör med sits av plywood med björkfanér. Skollektionen från Lammhults är formgiven av Börge Lindau och Bo .

Prop barpall med stativ i pulverlackad metall och sits i läder. Happy Barstool är den moderna barstolen med långa, smala ben och låg rygg. Massproductions Icha är en barpall som tagits fram i ett möte mellan öst och väst, med de härliga skandinaviska tonerna i materialen och de tydliga japanska . Confetti barpall är praktisk och tidlös. Pallen är i massiv och oljad ek.


Stadig med funktionellt handtag i mitten för enkel förflyttning. Bets eller lack i olika färger. Sits i olika färger, läder eller tyg. Barpall med spännande form, tillverkad i massivt trä och målad i fina färger. Beskrivning: 1-pack målad pall av . Nu kommer vår klassiska Emilpall i en obehandlad variant, som du kan betsa, måla eller lacka i den ton du själv önskar!


Emil barpall är en hög träpall som . Bekväm barstol som är klädd i slitstarkt tyg och stativ i silver. Perfekt när extra sittplatser behövs eller helt enkelt bara för att stå framme och se fina ut. VX barpall är designad för ett bra och komfortabelt sittande.


Hela grundideén är att du skall ha ett högt sittande med god komfort och ett litet ryggstöd som gör att. formgiven av Kristian Eriksson. Finns i ett antal olika utföranden. Om du vill få den med en annan ytbehandling eller sitsen klädd i ett .

Mayflower bar stool is, with its prismatic structure, a logical development of the Mayflower concept. An elegant and practical feature is the 45° foot rest, with its . Parco barpall är en enkel modell för serveringar och vänthallar. Den böjda formen och det praktiskt fotstödet gör den både bekväm och funktionell.


Sputnik pall finns i två olika klädslar och flera snygga färger med snabb lev. Palette konstläder eller Fame tyg. Många andra tyger och färger med något längre . Svartlackerad sits med förkromade ben.


Kallstämplad: FH made in Denma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg