tisdag 24 april 2018

Byrå 25 cm djup

Väggkrok Lanta krokar cm. En byrå passar överallt i bostaden – i sovrummet, köket, badrummet, ja, till och med i garaget. Monteringsanvisning: Omonterat.


Byrå passar perfekt till hemmets alla rum och här finns olika sorter att välja på. Möbeln är perfekt när du behöver förvaring till exempelvis kläder.

En byrå i furu och MDF med fyra lådor med metallbeslag i olika storlekar. Passar perfekt som till exempel sängbord. Nätt sideboar vacker modell med skön patina, svart. Populär möbel som oftast säljer slut innan den hinner in på lager. Förvara smart med en vacker och prisvärd byrå i hög kvalitet från Trademax.


Stilren och nätt byrå som är enkel att placera. Fyra lådor som ger gott om förvaring. Auktionen avslutas nu på måndag mars kl 19: 25.

Byrån ingår i vår hallserie Confetti. Tillbaka Auktionsprisbanken. Prisbild på byrå längd: cm. Byrå 25cm djup – Inredning och design – Hemmet iFokus. Byrå Paris finns i olika storlekar och färger.


En romantisk och lantlig serie som passar till alla inredningsstilar. Metallunderrede Höjd: cm. Fakta Arctic från Voice är . Härlig byrå med mkt förvaring samt skrivbord Höjd 175cm Bredd 100cm Skrivbord utdragen 69cm Djup 25cm och 41. Nomad byrå tillverkad i rökt ek med svarvade handtag i massiv mässing. Har inte en aning om vare sig kvalité på byrå el e-butik men här är ett tips . Klicka på bilden för att komma till auktionen.


Info: Varan är ett utställnings ex. Med reservation för slutförsäljning. Levereras soProdukten kan . Gullig liten byrå med retrovibbar och vacker melering i träet.

Fin byråserie från Svenska Oscarssons möblel. Byrå , i valnötsrot med mässingsbeslag samt bemålad toppskiva i stenimmitation. NADJA BYRÅ i vitlackad mdf, massiv björk och slipat stål HBD31.


Precis som våra andra hatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg