onsdag 20 september 2017

Soffbord höjd 55 cm

Pefekt bord utan vassa kanter för divansoffa. Soffbordet är monterat och klart. Amadeus soffbord ovalt 130x80. Leta runt bland matbor soffbord , avlastningsbord och skrivbord för att hitta just det bordet som.


Välj och vraka bland marmorbor glasbord och mängder av andra soffbord. Marmorbord Stone höjd cm.

Flexa är ett soffbord i skandinavisk stil med enkel och genomtänkt design. Det har underrede i lackerad massiv ek med brickliknande bordsskiva. Hos oss finns ett brett sortiment av soffbord i alla prisklasser och stilar. Vi har soffbord i de flesta träslag,i olika storlekar och höjder.


Oljad ek 134x77cm höjd 50cm. Lackad ek 50x50cm höjd 55cm. Det passar lika bra i café, pausrum, kök som soffbord i hemmet eller på kontoret. Nero Marquina-marmor eller färgat glas.


TS Coffee Table, soffbord i marmor och stål formgivet av GamFratesi för Gubi.

Djup bredd höjd det finns ett konsollbordbord också för 5kr i samma modell tyvärr får jag återkomma med måtten . Utförande: Björk, Ek, Vitlack eller Vitpigmenterad ek. Bordsskiva av Superstone polycement. För användning inomhus och utomhus under tak. Sidobor Skiva delvis av glas, ca.


Ovalt soffbord med hylla 120x60x höjd cm. Extra hög höjd för bekvämlighet. Find this Pin and more on Livingroom by kiolero. Längd 14 bredd 8 höjd cm. JELLING är ett stilrent soffbord i modern design som skapar en hemtrevlig känsla i ditt hem.


Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på . Finns i två olika höjder och fler färger. Pelarbord Loke ø HT höjd 60. Litet brickbord i trä och mdf med utfällbara . Hos Tibergs Möbler hittar du ett brett sortiment av soffbord till bra pris.


Produktnamn, Annika soffbord Ø cm. Nottingham soffbord med genomgående lådor och kontrasterande toppskiva. Visste du att vi har soffbord som du kan lyfta upp i en behagligare höjd för att kunna äta i soffan ?

Marathon fåtöljbord och soffbord med hylla, finns i färgerna björk, ek, vitlack och vitpigmenterad ek. Christina Fürst, Karl Andersson, soffbord , 57xcm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg