måndag 11 september 2017

Ljusbox med text

Många möjligheter - fyll raderna med citat, datum, öppettider etc. Kampanjen gäller till och med : 28. Denna ljusbox har ett fast citat AMOUR etsat med små stjärnor i plexiglaset. När du har gjort en fin stava eller text , skjut bokstäverna i lådan och sätt i . Supercool Ljusbox med rader för alla dina citat, texter och meddelanden.


Ljuslåda där du själv väljer text eller budskap.

Denna super populära retro lightbox levereras med utbytbara bokstäver, siffror och symboler. Mycket dekorativ som lampa men också kul att skapa personliga meddelanden. Lightbox med tre rader för långa citat och meddelanden! Låt kreativiteten flöda i hemmet med en batteridriven ljuslåda att fylla med citat, namn eller meddelanden!


Du kan skifta om bokstäverna och symbolerna så . Extra bokstäver, siffror och symboler till din lightbox! Perfekt när du vill förnya din ljuslåda med t. Minitude Ljusbox Trä Med Text kan du designa efter eget smak och tycke! Två stycken paneler med vit bakgrund och texterna ”HELLO” och ”COOL KID” ingår, .

Med de medföljande bokstäverna kan du enkelt skriva en kärleksfull hälsning . Förpackningen innehåller st . Ett filmcitat, en text ifrån en låt eller kanske några egna rader? Supersnygg ljustavla med design och stil från klassiska amerikanska skyltar som kan beskådas vid drive-in bios och restauranger i staterna. Oavsett så blir resultatet med mycket hög upplösning på både foto och text. Vi trycker dina ljuslådebilder.


Lys upp dina budskap med ljuslådebilder från Screenbolaget. Symboler: st bokstäver och symboler . Samtidigt så gör Sussis dotter Daniela karriär med sina trendiga ljusskyltar som ses i interiörer och i media världen äver. Reklamskyltarna hade nu gått över i grönt med vit text.


Mälarstrand i gröna bokstäver. Med den här fina ljusboxen kan du välja vilket budskap du vill skriva. De flesta lådorna går att få med en midja vilket gör att skylten får ett tunnare och.


Ljusbox som passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet. Byt budskap enkelt med bokstäverna som medföljer. På den här ljuslådan kan du skriva namnet på dina favoritplatser med bokstäver och signalflaggor.


Det är lätt att byta texter, signalflaggor och . Köp online Ljusbox med fotoram HELT N. FIN SPELDOSA MED FOTORAM DOP ordpris 329:-.

Fotoram färgglad med söt gris och text på. Berätta för oss om ditt behov så bokar vi tid för besök och återkommer med. Fasadskylt med LED belysning. Oavsett om du önskar en ljuslåda med text eller utan, designar vi på Stema den perfekta lådan för ditt ändamål. Våra ljuslådor är, enkelt förklarat, lådor av ljus . Blockljus LE med timer Helsingfors -pack Vit Vax.


Denne flotte lyskasse fra Minitude kan designes efter smag og behag! Med til lampen følger nemlig to paneler med sort baggrund og teksterne ”HELLO” og .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg