måndag 6 februari 2017

Skärbräda rund

Rund skärbräda i trä med handtag. Fungerar lika bra att skära och hacka på, som för att servera . Skärbräda Acacia 450x300x40mm. Ironwood Gourmet rund skärbräda.


Popularitet, Pris stigande, Pris fallande, Namn A-Ö, Namn Ö-A, Rabatt stigande, Rabatt fallande.

Zassenhaus Hackblock ändträ m gummifötter 40x40x8cm bok ändträ. Field Rectangular skärbräda, obehandlad bok. Green Marble skärbräda , rund.


Hos Kökets Favoriter finner du ett mycket stort sortiment av högkvalitativa skärbrädor i trä, plast och marmor, stor, liten, rund och fyrkantig skärbräda , från kända . Varje kök behöver åtminstone en skärbräda till matlagningen. Och vårt sortiment av skärbrädor i plast och trä passar en mängd olika köksstilar. Tillverkad av valnötsträ i Slovenien.

Material: Bokträ Kan användas som skärbräda eller varför . En klassik och naturlig skärbräda tillverkad av akaciaträd som är mycket tåligt. Fri frakt över 4kr RoyalDesign. Design till rätt pris, Sveriges största sajt med . Stadig skärbräda i handsnidad teak. Tjocklek: 5cm, Diameter 41cm . Pris: 150:- Delbetalning Månader.


Fynda bra och smidig skärbräda i marmor, trä, glas och i plast. Passa på att köpa dina nya skärbrädor hos oss på Kitcha där vi älskar matlagning. Exxent skärbräda rund cm.


Om du vill ha en stor rund skärbräda har du kommit rätt. Passat utmärkt till servering av t. HAY har tagit fram både rektangulära och runda skärbrädor till kollektionen Kitchen Market. Hos oss hittar du skärbrädorna i mängder av färger.


Hacka, strimla och skär på brädor som är snälla mot kniven.

Klassiker i trä eller plast, i vårt utbud finns en hel del att välja . Lägg till i önskelistan loading. På ett matlagningsprogram på tv såg jag en kock som hade ursnygg rund skärbräda. Här har vi samlat praktiska skärbrädor och snygga brickor. Robust skärbräda av massivt ändträ från lönn. Passar både för professionella kockar och hemmakockar.


Trä är ett levande material som skall skötas med omsorg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg