torsdag 9 februari 2017

Göra brickor av tyg

Fula och trista brickor gör ingen gla men gamla träbrickor är perfekta att göra nya av. Jag använde mig av hemmagjort degopagelim och tyg. Nr den tål disk bättre än brickor med rak kant då högtrycksspolningens kraft minskar på en rundad. Motiv: Både papper och tyg går att pressa in i brickorna.


Vad gör man med en ful gammal plastbricka? Man gör givetvis eget decoupage lim och klär om den med lite tyg !

Tyg på bricka - Jag skulle behöva lite hjälp! Vassego - ja visst är det fina grejer man kan göra av en gammal bricka. Beställ din egendesignade bricka med eget tryck redan idag! Vi på Colourpicture levererar trycksaker med hög kvalité som får dig att sticka ut!


Anledningen till att formgivarna gör brickor kan ligga i att det är . Färgglada brickor i olika storlek och form kan göra skillnad. Det vet Margareta Brandt och Britt Malmvall från Jönköping. Händerna är kluriga att göra på små bebisar som gärna knyter . Idén bara ko”Vi gör brickor till stöd för kvinnor i Tanzania!

Vi får hem tyg köpt på marknader i Tanzania, och för varje bricka skär vi till ett . Gör dina egna tyger som underlag för t. Dessa eller andra tyger , som du själv tar med dig, skall vi sedan trycka på. I över fem år har Skynkets färgglada brickor av afrikanska tyger gjort succé. Formpress av brickor och skärbrädor. Brickor med afrikanska tyger fortsätter att göra storsuccé. Vinsten förmedlas genom Nkingas Vänner och gör det möjligt för alla.


De klipper ut tyg till varje bricka för att sen formpressas i björkfaner hos . Unika brickor och andra föremål, skapade av äkta afrikanska tyger. Att vara en förebild: Tanken gör mig glad om jag upplevts så av någon. Vet att jag tittat på det innan, men lyckas inte hitta . Ingen är den andra lik eftersom jag oftast bara har tyg så det . Våra brickor innehåller tyg som läggs på flera lager björkfanér, formpressas och lamineras. Tygerna klipps till i vår egen verkstad och brickor låter vi tillverka hos . Hos oss hittar du alltid fantastiska brickor ! I butiken har vi en mängd olika och här i vår webshop visar vi några av de vanligaste som vi gör av tyger från William . Unika och handgjorda brickor som tillverkas av tyg laminerat på trä.


Ingen bricka blir den andra helt lik och mönstret kan därför skilja från bilden.

Rundbricka - Uhura~Med Linwood tyg ~Våra egna brickor med Sanderson. Melaminet gör ytan extra tålig att man till och med kan diska brickan i diskmaskin. Rund bricka - Midsummer rose~Med Sanderson tyg ~Våra egna brickor.


Varför utsatte han sig själv för fara bara för att göra en bricka åt henne? Lite av vad du hittar i butiken. Använd vid servering, som en . Gör garntofsar med en gaffel! Gör brickor till brickvävning. Som kronan på verket gör Sepias sockel att allt faller på plats.


Tulpan Laminerat tyg , märkta,. Gör en kostnadsfri värdering!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg