tisdag 21 februari 2017

Biljard regler

SPILLETS GANG I disiplinen 8-ball spilles det med en hvit køball og femten objektballer, nummerert fra til 15. Den ene spilleren må spille på . Man spiller med alle nummerballene, 1-og hvit køball. Nummerballene skal plasseres med hjelp av triangelen slik at den svarte 8´n . Biljard er et spill av dyktighet født i det 15. På den tiden, den kommer i form av en tabell dekket med .

Lover, regler og bestemmelser. Alle styrende reglementer og instrukser er nå i ferd med å. Spelet ball går ut på att sänka den svarta bollen med nummer men innan man får göra det måste man ha sänkt alla bollar i sin serie . Spilleregler biljard og snooker. Her finner du World Snooker Association (WSA) sine regler for proffesjonelle spillere.


Alle våre pool turneringer spilles med utgangsounkt i WPAs offisielle regler. Regler ved ruinen er internationale regler. Dersom 8-ballen går ned i åpningsstøtet kan den som sprer velge ny spredning eller . Tävlingsform Diciplinen är 5-9:an.

Om 5:an eller 9:an sänks när det . Carambolebanen har ingen hull, mens de to . Men no er det ein del år sidan mine biljard -dager, men trur vel ikkje denne regelen. Eneste måten å bli enig på er å sette sine egne regler før man begynner. Det er mange forskjellige regler her. Ball i hånd , sier vel de internasjonale reglene. Den som skyter svarten i feil høl . Her i landet så prøvde de seg vel også med noen regler om at det skulle brekkes.


Allmänna regler gällande felstötar i biljard: Vit boll (egen boll – egon) ”förlöper” i hålet. Att stöta innan alla bollar har slutat röra sig. Hvis alle bare kunne tatt spørreundersøkelser uten å bli medlem først. Jag har sökt och funnit otaliga olika regler gällande biljard , vad gäller i större tävlingar till exempel VM eller liknande?


De har utbetalt noen av de . Har någon en bra adress till sidor med biljard regler ? REGLER Det ikke tillat å ha medbrakt drikke eller mat med inn i lokalet. Den vanligste formen for biljard i Norge er Pool. Vi har samlet reglene for de vanligste pool-variantene som spilles.


Om man har lust att spela biljard i Stockholm finns det många alternativ att välja.

Det stinker av melkeku-tendenser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg