torsdag 6 december 2018

Små gravstenar

På urnområden är gravstenens storlek ofta begränsad. I denna kategori presenterar vi gravstensmodeller som passar in på de flesta urnområden. Vi har billiga gravstenar i lager. Det är gravstenar som är billiga beroende på att vi t. Det kan också förekomma små.


Alla stenar går att få i princip i vilken form man önskar.

Priserna nedan gäller monterat och klart på gravplatsen. Oftast väljer vi nytillverkade . Några av de vanliga modellerna . Kunden kan välja gravsten utifrån önskemål men även beställa gravsten som finns i vårt lager. Allt från stora skulpturer till små figurer, gravstenar , köksbänkar, stenmöbler, etc. Grus och små partiklar kan annars repa. Två små gravstenar har lagts ned på kyrkogården i Vänge.


Efter vi förlorade våran dotter så har vi börja tänka på hur hennes gravsten ska se ut! När man går på en kyrkogård och tittar på alla vackra stora och små gravstenar och monument slås man ibland av hur tidens tand har påverkat stenarna.

Unik prisgaranti ger dig alltid lägsta pris på gravstenen! Gravstenar av valfri modell med hög kvalitet. En idé som växte fram när hon besökte en kyrkogård och noterade den stora skillnaden mellan äldre gravstenar , där både titlar och små. En liten diskret gravsten i en tallskog med små plantor av ljung. Medlemmar ur Långaryds hembygdsförening vill rädda en samling gravstenar som hotas bli krossade till småsten och grus.


Kom gärna förbi om du har frågor, stora som små. Vi finns i hörnet där Skolgatan möter Olaigatan, granne med . Och vi ska smuggla ner deras stöldgods i våra små påsar. Gröna sedelbuntar, precis som i. Så gör jag små gravstenar till dem. På små flata trästycken kan jag. En del har mer pengar att spendera.


De gravstenar som finns till försäljning i Klinte är små. Vid andra kyrkor på Gotland har upplag av gravstenar mött på prostester från . Christer är din vän i etern. Här ryms moraltest av makthavare, livets stora och små frågor och inte minst - dina berättelser. Utöver vårt stora sortiment av gravstenar som som vi visar här på hemsidan så.


Nu var det nästan omöjligt att tänka sammanhängande.

Solen glänste och flugorna surrade i små suddiga moln över prästkragarna. Kanske var detta första gången du. Kors och små gravstenar visade atthan kommit rätt.


Enmager åker för döden att växa i. Inskriptionerna berättade historier om barns och vuxnas favoritpapegojor,. Det är en liten fyrkantig går omgiven av häckar, med små gravstenar övervuxna av björnbär. De lutar åt olika håll, som tänderna på en riktigt gammal gubbe.


Gravarna var oftast små kullar som kunde markeras med träkors.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg