tisdag 6 augusti 2019

Beställa brickor med eget tryck

Vi på Colourpicture levererar trycksaker med hög kvalité som får dig att sticka ut! Vi hjälper formgivare och designers till nya uttryckssätt - tryck valfritt mönster på en bricka ,. Brickor är en perfekt present till kunder, leverantörer och personal. Med själva uttrycket brickor med tryck , så åsyftas serveringsbrickor.


Flera gånger har vi hjälpt kunder att beställa brickor - där vi känner att de blivit så snygga.

Träbricka Vit 36x28cm- MED TRYCK. Eget tryck på serveringsbrickor . Med Fotobrickan kan du göra en personlig serveringsbricka av ditt eget foto. Gör en personlig bricka av ditt eget foto. Serveringsbrickor med tryck.


Beställ serveringsbrickor med egen design idag. Skapa enkelt en personlig bricka genom att lägga till dina egna bilder och text, hos smartphoto. Brickor av trä är en nordisk tradition som vi gärna följer.

Brickor med dina egna bilder och illustrationer kan du beställa hoss lillatryck. Priset inkluderar tryck i 4-färg, originalkostnad tillkommer. En skojig och personlig present som inte kostar skjortan.


Sluta förminska er själva till brickor , skärbrädor och disktrasor med tryck. Själv bidrar jag gärna med mitt eget kontaktnät och kunskap om . Vi erbjuder olika storlekar och former på våra brickor , bland annat kan du beställa både rektangulära och runda modeller. Våra grafiska tryck ger genast brickan . Sublimerinsgtryck ger också trycket otroligt fina färger och passar mycket bra när man vill trycka bilder. I grundpriset ingår, förutom en bricka , ett tryck av en bil . Bricka av klassisk modell med personligt tryck. Designa din egen bricka med dina bilder, foto, eller texter.


Emmagjort har brickor i flera olika utföranden. Högkvalitativ bricka i FSC-märkt björkfaner, tillverkade för hand på Öland i Sverige. Varje år trycker vi omkring miljoner produkter åt cirka 7kunder. De allra flesta design-och profiltrasor trycks av oss i Sölvesborg.


Personliga brickor kan du tillverka på egen hand med hjälp av olika tekniker. Formpress kan du beställa personliga brickor med egenvalda tryck.

Låt oss trycka ditt favoritfoto eller text på en serveringsbricka idag! Kläder med tryck direkt online. Screentryck själv med en av våra bildförslag eller din egen teckning, mönster,. Du kan sedan trycka på textil, trä, papper, disktrasor eller keramikdekalpapper.


Spel med eget tryck hos Spelkortsförlaget. Tryck dina egna kortlekar, coasters, frågekortlekar, memorykortlekar, kortlekar av plast,. Din favoritbild blir en bricka.


Vi sänder originalfotona i retur tillsammans med din beställning. I över fem år har Skynkets färgglada brickor av afrikanska tyger gjort succé. Jag tror att en anledning är att vi inte gör någon egen vinst på det, att de som köper.


Det är en väldigt bra present och det brukar vara väldigt högt tryck inför högtider. Inför jul är det exempelvis bra att beställa sin bricka redan i . Kom ihåg att beställa några extra blanka otryckta namnbrickor när du beställer om. Allt från väldigt billiga namnbrickor med tryck , namnskyltar plast med tryck , till lite mer exklusiva i aluminium i guld och silver. Här hittar du presenter som går att anpassa med ditt eget foto, t ex tavlor, muggar, smycken och kläder. Här får du förslag på presenter som går att designa med ett eget foto.


Det fina med fotopresenter är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg