måndag 15 juli 2019

Bearbetning rostfritt stål

Hörle och Hörle Automatic Ningbo levererar komponenter framställda genom skärande bearbetning i material som rostfritt stål , mässing, järn och aluminium. Eslöv Mekaniska Verkstad AB (EMEK) kan maskinbearbetning. Bearbetning av rostfritt stål – korrrosionsrelaterade konsekvenser.


Endast några få använder rostfritt stål utan att bearbeta det. Stålet skall klippas, bockas, .

Vi är specialister på skärande bearbetning i rostfritt och arbetar noga med att få till. Weldox är vanligt hos oss och naturligtvis även bearbetning av ”vanligt” stål. Sedan flera år är ytbearbetning av rostfritt stål en av tyngdpunkterna hos FEIN. Ytor, rör eller profiler kan göras spegelblanka med . Med drygt stycken fleroperationsmaskiner är vi redo att utföra komplicerade uppdrag i aluminium, stål , rostfritt och plast, men även i . Här följer ett urval av några användbara råd och tips för bearbetning av rostfria stål.


Om du står inför en speciell utmaning, eller har frågor som inte berörs. Med lång erfarenhet inom maskinbearbetning av olika detaljer till krävande kunder tar vi oss an alla möjliga material.

Gängning i rostfritt stål underlättas betydligt om man ökar håldiametern c:a 1 . Skärande bearbetning med avancerade femaxliga CNC -maskiner.

Oavsett om det gäller AISI 30 31 eller 17-4PH så har OSG utvecklat specifika lösningar för gängning, borrning och fräsning. Informera dig nu om det professionella elverktygssortimentet från Metabo. GP spånbrytare med 7° släppningsvinkel.


Brett användningsområde med en geometri för bearbetning i stål, rostfritt stål och seg- eller gjutjärn. Vid bearbetning av dessa stål är det fördelaktigt att använda sig av. Vanligt” stål eller rostfritt gör detsamma – vi har kunnandet och tekniken. Vi har bra metoder för att precisionsskära både . På produktprogrammet har Uddeholm ett flertal olika typer av verktygsstål och hur dessa. Grovbearbetning ska alltid utföras utan skärvätska för att minimera . De är i glödgat tillstånd (karbiderna kulformade) lätta att bearbeta med . Leverans i kartong utan tillbehör.


I priset ingår: vibrationsdämpat handtag. Vi har stor erfarenhet av svarvning, skärning och borrning i de flesta material, främst stål, rostfritt stål och aluminium. Vi kan till och med bearbeta plastdetaljer.


Artikel med grå teckenfärg kan bara fås på beställning.

FÖR BEARBETNING AV ROSTFRITT STÅL. En medlem i Swarovski-grruppen. Idealiska för robotslipning. Ingen smetning vid bearbetning av rostfritt stål och andra hårda legeringar tack vare Clean Bond Technology. Inom skärande bearbetning erbjuder Mekanotjänst ett brett utbud av.


Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål, metaller och tjänster kring bearbetning. Inga resultat hittades för. Forslag: Kontrollera stavningen. Pröva med mer generella ord.


Prenumerera på denna sökning. Rostfria stål inom vin- och ölframställning. Produktion av rostfritt stål.


Särskilt lämplig för bearbetning av kolstål, höglegerade stål och rostfria stål. Sandvik Coromant har introducerat sin planfräs M61 en produkt som är särskilt framtagen för grovbearbetning av turboaggregat i rostfritt stål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg