fredag 26 oktober 2018

Farmarskruv med vingar

Farmarskruv med vingar grå fzb 9x35mm 150st. Leverantör: Nils Ahlgren AB. Handla tryggt med Clas Ohlson - Säkerhet av högsta klass. Vingarna fräser ett större hål i plasten för att undvika sprickor när denna värms upp av solen.


Borrar, skruvar och gängar i ett moment.

Med farmarskruven fäster du tunnplåt mot träreglar då du exempelvis monterar plåtskivor på väggar eller tak. Skruven har en gummibricka för att säkerställa god. Du ska ha ha farmarskruv , men den typ som är avsedd för plasttak, dvs med små vingar. Självborrande skruv för montage av plasttak på trä. Försedd med vingar som fräser ett . En självborrande skruv för montage av plasttak på trä.


Den borrar, gängar och skruvar i ett moment. Den är försedd med vingar som fräser ett större hål i plasten.

Används för montering av korrugerade eller plana . Lämplig skruv: Heco-Fix träskruv,. Vid montering bör man se till att skruven ej överdras och skadar . Specialskruv med borrspets och en tätningsbricka i EPDM-gummi för montering av plasttak mot träläkt eller plåtprofil utan förborrning. Med vingar för urfräsning av plywood. Beskrivning: Avsedd för montage av plasttak mot träreglar. Vi har produkter för ett skönt inomhusklimat, smart förvaring samt prisvärd målning och renovering.


Godkännes endast med bifogad kopia på vår följesedel och godkännande av oss. Kontakta oss för returinstruktion. Returer krediteras med av debiterat pris . Skruv av härdat kolstål med reducerad borrspets. Borrspets med anpassad diameter för plast, borrar mycket snabbt i plast. Trägänga ger solid förankring i trävirke.


Lättbetongskruv med 6-kantskalle och fläns, förzinkad. MFT Vingskruv med MFT 5Silver Ruspert ytbehandling är tillverkad i härdat stål AISI. En borrande och gängpressande skruv som är försedd med vingar för. Marknadens bästa okrossbara skruvväska Nu med ca 9skruv och 9 .

Listskruv, gipsskruv, spånskiveskruv, trallskruv, farmarskruv , staps. Skruv med tätning och vingar som skapar rätt hålmått i takplasten. För användning med farmarskruv med låg skalle.


Pluggen är försedd med vingar som hindrar den från att rotera vid iskruvning. Spån- och sockelskruv med borrspets avsedd för. FARMARSKRUV BORRSPETS VINGAR MED BRI SILVER 8X35MM .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg