onsdag 1 oktober 2014

Maped passepartoutskärare

För passepartoutskärning, fotomontage, modellbyggen etc. Skäraren placeras i linjalens styrskena för att hålla rak kurs. Fungerar för både vänster- och . Passepartoutskärare : Skalpeller, knivar och skärutrustning, t. Består av en linjal och en kniv för snitt i 45° och 90°.


Maped passepartoutskärare (4). Med guidad skärare som löper i linjalens spår. Clas Ohlsons passepartoutskärare. Det innehåller en linjal med spår för en speciell kniv, . Funkar bra men är ngt lätt och kort linjal.


Ska tydligen finnas längre linjaler. Du kanske gillar någon av dessa? OLFA mc-Spezial- Cuttermesser . Kartongsax, värmepress, passepartoutskärare. För 45° passepartoutkantskärning (snittdjup till mm) och för 90° lodrät.


Precis passepartoutskärare för att skapa snedskärning i 45°. Begränsad tillgång - utförsäljning. Hon kommer att hålla kurs i passpartoutteknik och även demonstrera Wizards datastyrda passepartoutskärare. Vidare kommer Petra att tala om värdet av att . Frid Vit Tavelram Frid Vit är en . MAPED passepartoutkniv Profilia graders eller graders.


Vi har også Værktøj til: Airbrush,. I vårt sortiment finns bland annat passepartoutskärare , saxar, skalpeller och brytknivar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg