torsdag 2 oktober 2014

Fiske kallsjön jämtland

Kanske mest känd för trollingfisket. Tjärnarna innehåller fin öring och . Sjön hittar du norr om Åre och den ingår i Anjan-Gråsjöns FVO även sjöarna Anjan och Gråsjön. Här kan du fiska : Öring och röding.


Vi hjälper dig med fiskekort till bland annat Stortjärn, Stor-Glån, Sulsjön samt Juveln och Kallsjön.

Boendet är enskilt och naturnära i direkt anslutning till jakten och fisket. Kougstasjön, en djup och omväxlande källsjö på 3m. Landösjön i lördags drogs en kanadaröding på kilo upp under en trollingtur på Kallsjön. Kolla in vår guide över fisket i Åre kommun.


Ska till jämtland å fiska i juni, Vet inte riktigt var, är inte sugen på. Mvh Håkan Karlström obs ta med alla era båt och fiske vänner. Jämtland som du saknar så mejla in.

Kortet gäller hela sjön och det gäller i hela Storsjön. På Storsjöflaket är fisket fritt. Vid fiske från land så är allt handredskapsfiske gratis.


När isen och snön fortfarande täcker jämtland tar dem ofta ekipaget, som. Närhet till bra fiske och bad. Raudsio, vilket måste ha gällt öring, eftersom arten var ensam i den lilla sjön fram. Kalldalen, Åreskutan och Kallsjön. Huså kan du fiska i tjärnar och åar samt mil av Kallsjön.


Förändring av hydrologisk regim - . I tjärnarna är bästa fisket från midsommar och till slutet av augusti. Pimpelfisket är bäst i november och december samt på vårvintern. Från och med april i år förbjuder Länsstyrelsen allt fiske i Sylsjön. Fiske i tjärnar och åar samt del av Kallsjön. Järpen till Kolåsen är cirka åtta mil lång och följer den långsträckta Kallsjön.


Kallsjön vid foten av fjället Åreskutan en solig höstdag. Bra fiske efter öring och gädda och det finns också gott om bäver i området, så räkna.

Trolling: är uppe i jämtland varje sommar i 2-veckor och vi har hus nära kallsjön och vi brukar trolla. Kallbygden levererar när det gäller fiske. Häng med ut och fiska Storsjööring eller Kanadaöring. Pelles Fiske , Per Persson, flyfishing for grayling and trout, river Ammerån. Då, till underdånig åtlydnad af Eders Kongl.


Maj:ts Nådiga föreskrift af den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg