onsdag 4 juli 2018

Matbord återvunnet trä

Matbord Yorkshire Vintage Natur - 200x1cm. XL Soffbord massivt återvunnet trä rund -. Det största bordet vi har på Svetrend. BIG FOREST är ett rejält träbord med läcker patina!


Det här bordet går ingen obemärkt förbi!

Tycker du om heminredning i den gamla slitna stilen, industristil eller allmänt möbler i återvunnet trä , då har vi här något för dig. Dessa matbord är unika vilket. Gediget och mycket vackert matbord med bordsskiva av återvunnet trä och med underrede av återvunnet gjutjärn. Bordet är praktiskt då det går . Myhome har nu lanserat ett matbord i återvunnet trä som kommer med underreden av gjutjärn.


En look som absolut tilltalar majoriteten av svenska folket. Kanske en av det snyggaste man kan se i ett matrum, pelarbordet är av återvunnet trä otroligt snyggt bord med så mycket kärlek i, så många fina detaljer som .

Woodenforge är ett rustikt matbord med en industriell känsla. Serien består av FSC-märkt återvunnet trä , såsom tall, lärk, gran, ek, rönn och pilträd. INDUSTRI x MATBORD x 4-PERSONER. Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag.


Möbler av återvunnet trä har karaktärsdrag . Karaktärsfulla charmiga möbler tillverkade av återvunnet trä. MALIBU är ett matbord i teakträ som stått emot väder och vind i årtionden innan det blivit till en bordsskiva på denna möbel, tillverkad i återvunnet trä. Träskivan har en gång i tiden varit ett scengolv och har sedan slipats och oljats men har fått.


Elegant format matbord tillverkat av återvunnet trä och järn som verkligen försvarar sin plats i hemmet. Detta bord är en av våra absoluta favoriter! Bordsskiva i trä och ben i metall. Skick: Fint med mindre repa. På lager - klar för avsändning.


Hos oss på ILVA erbjuder vi även bord i återvunnet trä där varje möbel blir unik . I vårt sortiment hittar du bord gjorda av återvunnet material. Välj mellan klassiska och mer moderna stilar, allt som passar ditt hem hittar du här hos oss!

Läckert, rått matbord eller arbetsbord. Skötselrå Återvunnet trä behandlas med Spray Wax, som är ett flytande vax och är lätt att applicera. Ett robust matbord för de stora dukningarna!


Ett vackert, rustikt och runt matbord med rejäla och vackra ben som bildar ett kryss. NEW SALVAGE - runt matbord från Artwood. MARSTRAND - matbord i återvunnet trä. Tillverkat av återvunnet trä med vitlackade ben.


STORT EXKLUSIVT MATBORD 220x1CM. RUSTIKT GAMMALT BORD MED JÄRNBEN 122XCM. SÄNGGAVEL AV ÅTERVUNNIT TRÄ 1CM.


Vi har en hel del klassiska matbord i trä som ek och teak och som egentligen gör sig bra i de flesta hem och som inte drar allt för mycket uppmärksamhet till sig. Elmwood Diningtable solid elm L2x B1x HStort rustikt bord i massiv. Färgskiftningar, spikar, sprickor och håligheter är en unik del av möbelns uttryck.


Bord gjort av återvunnet trä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg