onsdag 20 juli 2016

Pråm till salu göteborg

På Blocket kan du se Båtar annonser i Göteborg. Passagerarbåtar, lastfartyg, tankfartyg, pråmar , pontoner, bogserbåtar. Arbetsbåtar, fiskebåtar, fartyg. Sjöbo brygga, stenkista och byggnadsvård Visa liknande månad.


Tidigare annonser till salu. Vi har Kommersiella fastigheter till salu i Göteborg.

Sveriges största marknadsplats för kommersiella fastigheter. Trevlig salong i centrala Göteborg på Lilla Korsgatan intill Grönsakstorget. Väl inarbetad butik i kaverös, Västra Göteborg.


Restaurang Pråmen i Lysekil. Prenumerera på objekt som är till salu i Sverige. En evt förflyttning skulle vara att man klassade den som pråm och drog hela skit . Hells Angels blivande klubblokal vid Gullbergskajen i Göteborg , är till salu. Den välkända restaurangpråmen i Lysekil ska säljas.


Klippans Hamn Klippan, Göteborg.

Hyreshus med fyra lägenheter med bra läge nära stan. Fastigheten inrymmer två 1:or, en 2:a och en 4:a. Total uthyrningsyta om ca 3kvm. De som driver Energihogst fick av en slump fick höra talas om den gamla pråmen som låg till salu på Grönland och slog till.


Pråmar , kranar, flytdockor, 2. Kan man flytta med sig huset till exempel till Göteborg om man vill? Det går men huset måste då lyftas upp på en pråm och fraktas ne det . Vänligen bifoga ifylld retursedel (utan bifogad och ifylld retursedel kan vi inte hantera din retur). Between countries, there are . Ett båthotell i Göteborg skall flyttas till Sundsvall. Det finns ingen motor då det är byggt som en pråm för boende.


Vi gör i ordning prospektet, fotograferar och gör planritningar och lägger sen ut din bostad som redo på vår egen sajt, som snart till salu på Blocket Bostad och. Varv som i likhet med Gotenius varv låg vid Färjenäs i Göteborg. På Ringön fann man då ett pråmvarv, som var till salu och dit . Leddriver D-MA310DP 2-10W 350mA. Nu har Pråmen kastat ankar i Västerås och till hösten sjösätts en ny.


Stina kom då på att Hamnbryggan i Träslövsläge var till salu och på den . En lägenhet med mycket god litterär smak hos innehavaren är till salu på lämpligt namngivna Godemansgatan i Göteborgs skärgår Hisingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg