tisdag 3 juni 2014

Vad är snabbstålsborr

En borr med HSS-märkning fungerar då, den är gjord av material som. Var säker på vad du gör, chansa inte och ta det lugnt och metodiskt. Borr (borrstål) är ett spånbrytande verktyg för att göra (huvudsakligen) cylindriska hål.


Borret är oftast försett med en spiral eller annan mekanism för att . Du får garanterat ett dåligt resultat om du har valt fel bits eller borr.

Här visar vi hur du väljer rätt borr och bits till rätt jobb. Vanliga metallborr duger bra för att borra i mjuk metall som koppar och aluminium. Men för hårda material som rostfritt stål är det bäst att använda borr av . Vilken typ av borr man väljer beror på vilket material man vill borra i. Här får du reda på vilket borr som passar till vad : 1. Det är aluminium, koppar, mässing, zink, . Rullvalsat HSS-R snabbstålsborr med 118° slipvinkel.


Lämpligt för borrning i järnfria metaller, trä och plast.

Annars är det troligtvis något av vad ovanstående har skrivit. Borra i etapper, alltså börja med ett litet borr. Hos oss hittar du hålsågar, installationsborrar, metallborrar, träborrar och borrsatser från välkända varumärken som till . På BAUHAUS har vi borr för alla material, t. Innehåller de flesta tillbehör som du kan behöva till din skruvdragar. Förbrukade en hel hög med borr innan jag fick till hålen. Edecos sortiment av hårdmetallborr kommer från tyska Miller – en av marknadens ledande tillverkare av solida hårdmetallborr för verkstadsindustri.


Hur klarar en borr alla material? Kvalité behöver inte kosta skjortan. Samma borr för alla dessa material. Böjningar av borr Singular, Plural. Byggl¿rare Rune Haryd visar hur man ska st¿ n¿r man borrar.


Köp Borr online eller via vår butik i Arlandastad. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Behöver du bits och borr för ditt nya byggprojekt eller renovering?


Vi på K-rauta erbjuder bits, borrar och frässtål i olika storlekars. Prisvärd kvalitet från populära .

Metriska grovgängor - M- mm stigning - borr mm. M- mm stigning - borr mm. M- mm stigning - borr mm. Såå, jag ska köpa en borrmaskin, den ska kunna borra i betong (slagborr?) vara prisvärd och. Vill inte lägga flera tusen och inte ha . Eftersom jag inte har en stor pelarborr än så undrar jag om någon vet om det finns 20mm borr som passar till pelarborrens mm chuck?


Vad ska man ha för borr när man borrar i glas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg