tisdag 3 juni 2014

Slöjdtips

Slöjd kan handla om att man antingen jobbar med trä eller med tyger, så kallad syslöjd. För nybörjare så handlar det om att hitta ekla sätt att . Utforska Roland Rantschukoffs anslagstavla Slöjdtips åk 3-på Pinterest. Visa fler idéer om Bricolage, Enkel träslöjd och Mors dag.


Mer slöjdtips på 3saker du kan slöjda! Du har väl inte missat bloggen 3saker du kan slöjda?

Där får du nya slöjdtips varje dag! Vore bra om ni bombade mig med tips på olika saker man kan göra i trä slöjden, känner mig helt tom just nu. Så ge förslag per person! LÄRARTIPS: Slöjdforum efterlyser ibland pedagogiska tips från oss som arbetar med slöj oftast blir det så att vi håller våra knep för oss själva, men här . Här finns massor av slöjdtips.


I en liten konsthall i delstaten Utah i USA fann jag i somras en hantverksutställning. Flertalet av hantverkarna hade rötter i andra länder . Här kommer första avsnittet av ”Magnus slöjdtips ” som leds av Magnus Flinck, vår trä- och metallslöjdslärare.

Tillsammans med ”Emmas kök” har Al-Azharskolan . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Här hittar man massor av slöjdtips för barn.


Liber är ett av Nordens största förlag med en omsättning på 3miljoner kronor och 1medarbetare. Huvudkontoret ligger i Solna på Råsundavägen 12. See what people are saying and join the conversation.


Här kommer ett tips på hur man kan pimpa sina hörlurar genom att virka runt dem med fasta maskor. På Forumet kan du ställa frågor, komma med slöjdtips eller diskutera slöjd i största allmänhet. Missa inte de fina bilderna på träd och träslag.


Det finns faktiskt många människor som drar sig för att göra träbearbetning eftersom att de aldrig har gjort det innan och de tror att de kommer behöva . På söndagar i sommar kan du lära dig mer om olika slöjdtekniker, som att göra ett eget tråg, sticka eller laga stickade kläder med broderi. See more ideas about Clothespins, Clothes pegs and Build your own. This Pin was discovered by Solveig Jonsson. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Cette épingle a été découverte par Roland Rantschukoff.


Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les.

Vi älskar slöjd och pedagogik, och allt som går att läsa och se om det. Det finns massor att inspireras av, och för den som har tid att surfa runt har vi samlat . Kika gärna även på andra läraryrken, förslagsvis på Ämneslärare, Waldorflärare, Utomhuspedagog. Med enklare navigation och tydligare kategorier är du närmare kreativa slöjdtips än . Rolig ide till att göra pärlor.


KOLER TRÄ AB - har slöjdnäver, gärdsgårdsvirke, renlav mm. Kudde Fritt broderi på ylletyg med olika slags garner och band.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg